Indholdsfiltrering i Japan

Webstyring er udelukkende tilgængelig i appen i Japan for at overholde japansk lovgivning.

Webkontrol er tilgængelig i Standard-, Plus- og Premium-abonnementsplaner for Kaspersky-appen.

Webstyring giver dig mulighed for at administrere webindhold på en mobilenhed og beskytte mod uønsket onlineindhold. Du kan f.eks. installere Kaspersky-appen på dit barns enhed og vælge, hvilke kategorier af webindhold og specifikke websteder, der vil være tilgængelige for ham eller hende.

Webkontrol inkluderer ondsindet indholdsskjold, som blokerer URL'er, der fører til websteder, der indeholder farligt piratkopieret materiale (som identificeret af Safer Internet Association i samarbejde med den japanske regering). Dette filter forhindrer også adgang til websteder, der er oprettet for at stjæle personlige oplysninger og økonomiske detaljer (som identificeret af Japans nationale politiagentur).

Du skal bruge en beskyttet browser for at være beskyttet på Internettet. Se listen over beskyttede browsere.

Sådan konfigureres webstyring:

1. Åbn Kaspersky-appen på et barns enhed.
  2. På den nederste fanelinje i Kaspersky-appen skal du trykke på Alle funktioner .
  3. Tryk på Sikker søgning.
  4. Tryk på Indstillingerpå skærmen Browser med beskyttelse.
  5. Tryk på Konfigurer indholdsfilter, og indstil den hemmelige kode for at sikre, at kun en voksen kan ændre disse funktionsindstillinger.

Hvis du har brug for det, kan du tilføje alternative adgangsmuligheder.

6. Tryk på Indstillinger for indholdsfiltrering på skærmen Beskyttet browsing .
  7. I tilstanden Indholdsfiltrering der åbnes, skal du konfigurere aldersbegrænsninger. Hvis du vælger Brugerdefineret, kan du manuelt blokere adgangen til specifikke webstedskategorier.
  8. Gå tilbage til skærmen Sikker søgning.

Webstyring er konfigureret.

Hvis det er nødvendigt, kan du føje websteder til listen over undtagelser. Webstyring blokerer ikke websteder, der er føjet til listen over undtagelser, selvom de tilhører begrænsede kategorier.

Udelukkelse af bestemte websteder:

1. På den nederste fanelinje i Kaspersky-appen skal du trykke på Alle funktioner .
  2. Tryk på Sikker søgning.
  3. Tryk på Indstillinger på skærmen Browser med beskyttelse.
  4. Tryk på Konfigurer filtreringsindstillinger, og indtast din hemmelige kode.
  5. Tryk på Ekskluderinger .
  6. På skærmbilledet Ekskluderinger, der åbnes, skal du trykke på Tilføj ekskludering og indtaste webstedsadressen. Adgang til alle websider fra det angivne websted er tilladt.

Hvis du kun vil tillade adgang til en enkelt webside, skal du indtaste adressen og markere afkrydsningsfeltet Tillad kun adgang til denne side på dette websted.

7. Tryk på Tilføj ekskludering.
  8. Gå tilbage til skærmen Sikker søgning.